This is Monica B's Typepad Profile.
Join Typepad and start following Monica B's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
Monica B
Recent Activity
Cute! I love the glittery berries.
Toggle Commented Dec 9, 2014 on Merry and Bright Box Card at Petaloo
Beautiful! There is always a place for beautiful tags!
Toggle Commented Dec 6, 2014 on It's all about the Bag Tag! at Petaloo
Jo, men det är klart att skrivbordet/hyllan blir kvar! Snygg form, skön färg och så ger den lite liv till allt det vita. Jättesnyggt!
Toggle Commented Sep 13, 2011 on The Desk at Chez Larsson
1 reply
Jag gillar min Dymo, även om den är av en betydligt äldre version. Käckt tips, förresten!
Toggle Commented Sep 5, 2011 on Going to Town with my Dymo at Chez Larsson
1 reply
Hm. Jag vet att det går många fler lådor än man tror, men jag har inte sett några massor av böcker... Du är dessutom organisatörernas organisatör, så det kommer att underlätta packningen (smågrejer ligger redan i mer lättpackade lådor och askar). Min gissning blir därför 87 kartonger!
Toggle Commented Apr 14, 2011 on Let the Packing Begin at Chez Larsson
1 reply
Jag kan också bli din mamma, Benita! ;-) Inspirerande.
Toggle Commented Apr 12, 2011 on Mom's Compost Corner at Chez Larsson
1 reply
Ölandssten är underbart skönt att gå på! Det är precis lagom varmt/kallt på sommaren. Jag hoppas att du lär dig älska det som du skrev. Inte en enda modern betongsten kan ge samma känsla som den här stenen! Jag tror det är många som om några år kommer att ångra sina trädgårdsrenoveringar, speciellt de som överanvänt sig av betongblock... Det blir spännande att se vad som händer med er trädgård under det kommande året. God uppfinnarlycka!
Toggle Commented Mar 31, 2011 on The New Garden at Chez Larsson
1 reply
Grattis! Jag antar att det betyder att huset är sålt. Hoppas att ni fick riktigt bra betalt. :)
Toggle Commented Mar 30, 2011 on Open House Prep at Chez Larsson
1 reply
Lita på katterna då det gäller att bedöma avstånd! Vår katt kom alldeles själv på att hon kunde klättra upp i plommonträdet och hoppa upp på fönsterbrädan för att "knacka på" då hon vill in. Det är smalt, vingligt och känns helt udda, men funkar jättebra. Katter har en känsla för avstånd och vad de klarar av på ett sätt som vi människor inte kan förstå. :) Förresten kan jag konstatera att det verkligen var ett "Benitahus" ni hittade! Inte dåligt...
Toggle Commented Mar 22, 2011 on The Basement Part 1 at Chez Larsson
1 reply
Vi älskar vårt IKEA-kök. Har levt med det i två år, lagar mycket mat och använder det över huvud taget, men det känns ändå som nytt. Dämpare i lådorna var det bästa lyftet av alla (liksom det laserade, högblanka kakel vi valde). Jag har svårt att tänka mig att det hade blivit så hemskt mycket bättre med ett kök för 300 000 mer (jo då, vi tittade, om än inte på allvar, på olika alternativ). Vi valde inte högblanka dörrar dock med tanke på våra kompisars erfarenheter. Gillar ni att putsa mycket eller inte använder köket lika ofta som vi gör är det okej, eller om ni står ut med "fläckar" (blir ungefär som på speglar).
Toggle Commented Mar 8, 2011 on The Kitchen at Chez Larsson
1 reply
Great cards! I really like the one with "messy dots"... :)
1 reply
Grattis till den här fantastiska veckan för er två! Wow! Tänk så mycket härlig inspiration, så många drömmar och planer som ligger framför er... Ett nytt hus, nya möjligheter och nystart. Jag gillar det. Din önskelista innehåller flera av mina favoriter. Jag "vill ha" en Tolomeo Tavelo, en Björk (det grå mot läderkanten är så fantastiskt läckert att jag faller trots att mattan är grå) och slutligen, men först på listan, en Snö byrå... Tänk att ha en sådan här hemma! Hoppas att du får möjlighet att fylla på ditt hem, en sak i taget, med dröminredningen. "Det är bara att spara!", som min far skulle ha sagt. :) Trevlig helg!
Toggle Commented Mar 4, 2011 on List No.9: If Money Was no Object at Chez Larsson
1 reply
I would love to try it! Thanks for letting us get a chance to get so many sheets.
1 reply
Grattis! Snabbt jobbat. :)
Toggle Commented Mar 1, 2011 on Purchase Contract Signed! at Chez Larsson
1 reply
Stort grattis!
Toggle Commented Feb 28, 2011 on Plaza Magazine at Chez Larsson
1 reply
I feel so sorry for you and everyone else house hunting in the "posh" suburbs of Stockholm! When we paid 1,8 million SEK for our not-so-fancy house from 1978 in Segeltorp in 2000 I thought the amount of money was just ridiculous! I could never have imagined that our house today would be worth around 4 million... This estate bubble just keep getting bigger. http://www.dn.se/ekonomi/fastighetsbubblan-hotar-att-spricka Your biggest asset (without knowing you) in this house hunting project must be your ability to see great possibilities in not so great houses. When we were house hunting I never even considered this house (The Hemnet pictures showed a brick red house with black trims, yuck. Btw, it still looks the same...), but after having seen crammed semi attached boxes in Täby, miniature old, charming houses with mildew stains in Bromma and boring houses with plastic window trims in Huddinge, we had to try to find something. My husband decided that we should at least take a look at this house. We got here, our then four-year-old son sat down and said "This is our house!", I was impressed by the house plan, my husband liked that it was close to a nature reserve and so we bought the house... So, here we are, still happy in this home of ours! I think your story will end "And so they lived Happily Ever After" too. Good luck!
1 reply
I love this project! The shadow box really makes all your fun stuff pop.
Toggle Commented Feb 21, 2011 on Configurations + Giveaway at Jennifer McGuire, ink.
1 reply
Congratulations to the Winner! Cute card, Jennifer. I like alternative ways to open cards!
1 reply
Wow! Vad spännande. Lycka till i husjaktshetsen. Hoppas att ni hittar rätt och att det ni hittar passar er. Håller tummarna!
1 reply
What a wonderful and generous thing to do! Love the idea.
Toggle Commented Feb 14, 2011 on Happy Valentine's Day! at Jennifer McGuire, ink.
1 reply
Jättehärlig!
Toggle Commented Feb 14, 2011 on The Finished Quilt at Chez Larsson
1 reply
Happy New Year to you too! Thanks for always sharing your creativity.
Toggle Commented Jan 3, 2011 on Happy New Year to you... at Jennifer McGuire, ink.
1 reply
Låter som Ali Edwards "One Little Word". Det här nejet kommer säkert att få dig mer fokuserad och lugn. Jag är glad över att du fortsätter med bloggen. Jag gillar den! Ha ett riktigt härligt 2011 och grattis till ditt beslut!
Toggle Commented Jan 3, 2011 on No at Chez Larsson
1 reply
The Holiday och Love Actually är mina favoritfilmer, speciellt framåt den här tiden på året! Hoppas att du slipper bli sjukare. Grattis till Willes nya dator. Han kommer att njuta. Jag är tacksam och glad varje dag för Mac, stor skärm och ett annat "arbetsklimat".
Toggle Commented Dec 10, 2010 on 365 Day 337-343 at Chez Larsson
1 reply
Underbart! Hoppas att maken och barnen sätter fart på sitt pepparkakshusbakande snart...
Toggle Commented Dec 8, 2010 on The Gingerbread Casa at Chez Larsson
1 reply