This is Olli's Typepad Profile.
Join Typepad and start following Olli's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
Olli
Sivilarkitekt og byplanlegger. Gubbe, 4 unger og dachs. Gammelt hus (1700-tallet) i byen, nyere hus i skogen.
Interests: internett, livet på landet, vinteren, nypoteter, våren, sommeren, høsten, håndverk og håndarbeid av alle slag, hagearbeid, vedarbeid, forandring, og mer forandring.
Recent Activity
Olli is now following The Typepad Team
Mar 15, 2010
Hei Olli. Fine greier!
Hei damer, og takk for artige kommentarer. Ja den klonebysten var noe herk, nå begynner tapen og løsne og krølle også. Kanskje jeg må ta den i bruk som sparringpartner i stedet? Når det gjelder TV'n og varmeutvikling, så er det tenkt på, og nøye diskutert med gubben. Vi ser heldigvis veldig lite på TV, den rekker sjelden å bli varm. Under lengre TV-seanser kan man jo ta hele frakken av, den er bare festet med to borrelås. Men BarneTV og Dagsrevyen skulle nok gå bra. Men takk for omtanken, uansett.
Toggle Commented Jul 27, 2009 on Etter fem år på leit... at Olli & Olliver
Du kan jo prøve å få tak i noe fint vaskeutstyr, og se om ikke det hjelper på arbeidslysten? Fint at du liker bloggen, og takk for at du sier det. Alltid stat med skryt. Dessuten er det å kunne inspirere av aller største betydning! Ha en fin helg du også, og alle dere andre som er innom hos meg!
Toggle Commented Jul 25, 2009 on Helgevask for den kresne at Olli & Olliver
Jeg har solgt mange slike gjennom flere år. Det er First Floor i Bergen som selger produktene mine. Jeg selger privat også, selvfølgelig. I det siste har jeg ikke hatt tid å lage så mange. Det er mye arbeid, derfor blir de også noe dyrere enn Maileg sine. Til gjengjeld får du en unik vare når du kjøper et O&Oprodukt. Men jeg lager noen innimellom, det er fine gaver også. Til jul prøver jeg alltid å få tid til å lage noen engler og nisser. Og mus.
Toggle Commented Jul 23, 2009 on Rufsetufser at Olli & Olliver