This is Hans P Elling's Typepad Profile.
Join Typepad and start following Hans P Elling's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
Hans P Elling
Recent Activity
Jeg fikk en poengsum på 10. Jeg som trodde jeg var relativt aktiv både privat og med undervisningsgruppe på FB. Ser den måler innflytelse på andre brukere og disse brukernes nettverk og innflytelse på andre (minner kanskje litt om prinsippet i bunden av google søk). Men hva med multikontoer på FB? Blir det ikke relativt lett å bygge sitt eget nettverk av brukere for å øke sin Klout score?
Toggle Commented Sep 14, 2011 on Hva er din Klout-score? at JaO`s Blogg
Takk for et flott innlegg igjen. Dette er virkelig en av de spennende utviklinger innenfor spill og spill teori i forhold til andre fagfelt som f.eks. pedagogikk. Lee Sheldon er en (kanskje av flere) som har begynt med et slik system som Seth Priabatsch skisserer. Han har et experience point system gjennom hele skoleåret ved Universitetet i Indiana. Det vil si at studentene får x antall xp for å fullføre soloprosjekter, oppgaver, quiz etc. Denne summen blir så oversatt til en karakter på slutten av skoleåret. Han mener dette er veldig gunstig for middels eller dårlige elever som ikke er motivert da du tenker på hva du har oppnådd snarere enn at du ikke oppnår det nivået du ønsker på hver oppgave. http://www.escapistmagazine.com/news/view/99224-Professor-Abandons-Grades-for-Experience-Points
Toggle Commented Apr 25, 2011 on Gamification at JaO`s Blogg
Ja, jeg mente Eiker vgs. Vi har et prøveprosjekt med å stenge FB frem til nyttår. Det var faktisk eleverådet som foreslo dette. Jeg er veldig spent på dine elevers forslag om undervisning på FB da jeg vurderer å sette igang noe lignende selv (etter nyttår selvsagt).
Toggle Commented Nov 14, 2010 on Blogginnlegg nr. 1000 at JaO`s Blogg
Hans P Elling is now following The Typepad Team
Nov 14, 2010