This is Hans Mestrum's Typepad Profile.
Join Typepad and start following Hans Mestrum's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
Hans Mestrum
Interests: Skiën, muziek, theater, lezen, nieuwe technologie, wandelen, goed gesprek. <br> Blogging op <a href=http://www.marketingfacts.nl>MarketingFacts</a>
Recent Activity
Mooie vrouw, mooie foto, mooie tekst, mooie woorden, mooie reflectie. Kan het nog mooier? Je voelt je vrij, je bent vrij....,je denkt je vrij.
1 reply
Je gaat dus je passie (of liever een van je passies ;-) ) weer achterna. Ik ben benieuwd wat ons dat weer voor verrassends gaat brengen. Ik volg je bewegingen met veel plezier. En nu ik dit zo schrijf kan ik me nog de tijd terug halen waar jij over wou gaan stappen van web-log.nl naar iets anders. Of ik ook iets wist. Je wou wel zoiets als wat ik had. Even later had je TypePad en stond ik in je blogroll. En kijk nou eens in die blogroll.... mooi toch. Ik kan me ook nog diverse inspirerende gesprekken herinneren onderweg of bij motel Vught of een of andere conferentie. Joh, mooi man al die bespiegelingen die we hadden. Moeten gauw weer eens doen! En 1 sept. wordt zal een mooie dag worden ;-)
1 reply
Ik vind dit soort postings juist heel mooi. Omdat het getuigd van moed. Je laat je hart hier weer spreken en inderdaad: dat zijn de pareltjes. Ik lees ze graag: waarom? Omdat ik me met dezelfde vragen bezig houdt. Zoals elke blogger denk ik. Dat zelfonderzoek is prachtig. En als je dat zo kunt delen zoals je hier doet dan heb ik er ook wat aan. Dat inspireert.
1 reply
Ha Henk Jan, ik kom net terug van een weekje Vaals (wat is nederland toch mooi!) en heb een week mijn laptop niet aangeraakt. Heerlijk! Lekker genoten. Nu lees ik dit en dat is toch ook genieten. Mensen zoals jij die je zieleroerselen met ons delen leveren altijd postings waarvan ik ook geniet. Laat ons deelgenoot zijn van je zoektocht. En...jij vertelt mij ook regelmatig dat je je hart moet volgen ;-) Laat je hart hier spreken.
1 reply
Mooi om al die mensen nu eens te zien. En toch ook weer leuke, inspirerende weblogs ontdekt die ik nog niet kende. Mooi gedaan! Complimenten.
1 reply
Prachtige post Henk Jan! Je hebt gelijk. Zouden alle bloggers zo zijn? Weet je, ik heb net deze posting in mijn furl archief opgeslagen omdat ik alles waar over mij geschreven wordt opsla ;-) Als je nu naar die postings van al die mensen ook nog een trackback zet dan lees je nog meer over je zelf. De trackback staat dan bij die ander. Mooi toch! Connecting & Sharing zei Albert ooit ;-) En jouw post hier levert mij al weer verkeer op. Trouwens coComment is ook leuk voor je. Dan sla je je reacties bij anderen ook op. En dan kun je ook weer over jezelf lezen. Kijk maar eens bij mij: http://www.hansonexperience.com/context/2006/02/mijn_reacties_o.html Je doet goed werk man! En ik wil je nog bedanken voor de felicitatie van vanochtend waarin je meldde dat we elkaar 1 jaar kennen en dat ik je toen op het spoor heb gezet van dit alles. Dat doet mij zo goed. Echt geweldig dat ik mag bijdragen in groei van mensen. Daar word ik stil van..... En weet je, ik zou zoiets als Yolande Eijgenstein willen doen/zijn. Sterker nog, zo ben ik, maar dat weet ik zelf meestal nog niet ;-) Maar jij hebt jezelf nu gevonden volgens mij. Cheers!
1 reply
The Doors! Da's pas nostalgie en o zo mooi. Bedankt dat je die video gevonden hebt en met ons wilde delen.
1 reply
Hoi HJ volgens mij klopt de link naar die pagina van pageranks niet.
1 reply
Henk Jan, het was een voorrecht en een genot af en toe ideeen met je mogen uitwisselen. Inspirerend, oprecht, eerlijk en authentiek. Ik geniet van je activiteiten. Een inspirerend 2006 gewenst!
1 reply
Nou als ik deze reactie wil plaatsen, dan krijg ik de vraag om een code over te nemen om spam te voorkomen. Nog niet eerder gezien.
1 reply
Hoi HJ, ik zie dat ik bij jou ineens een code in moet voeren. Hoe kom je daar aan? Heb je daar iets voor geinstalleerd?
1 reply
Weet ik zo niet. Hangt er vanaf welke blogtool ze gebruiken. Ik zal eens kijken.
1 reply
Leuk om zo alle namen bij de gezichten te horen en de ervaringen van de deelnemers te vernemen. Ik zie uit naar je andere video van deze dag!
1 reply
Mooi dat je het ook is gelukt via dailymotion de video in TypePad te bloggen. Ziet er goed uit. Interessante video.
1 reply
Ah ja natuurlijk. Ik had niet stilgestaan bij het feit dat je inderdaad per set of tags die foto's kunt groeperen in een badge... Wat bedoel je met: dat Typepad het ook ondersteunt? Hoe neem jij die podcast met je laptop op?
1 reply
Henk Jan gefeliciteerd! Mooi om je ontwikkeling te mogen meemaken.
1 reply
Hoi HJ: leuk man! Een podcast. Misschien een idee om een posting te schrijven over hoe je dit hebt gedaan? Ook mooi die flickr bagjes. Hoe heb je dat gedaan?
1 reply