This is I's Typepad Profile.
Join Typepad and start following I's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
I
Recent Activity
Jeg er litt skeptisk til denne måten å presentere læren på, for den avhenger så sterkt av en spissfindig teknisk definisjon av håp-løshet. Den skal på den ene siden få deg til å gi opp håpet om å finne løsninger som skal fri deg fra smerten osv, men på den andre siden sier den --og må si-- i det stille rommet mellom ordene og avsnittene, at du må ha håp om å nå denne tilstanden av håp-løshet. Et lite feilskjær på knivseggen av definisjonen, så havner du i nihilismen. Vel, det er i alle fall slik det ser ut for meg. Jeg skal dog innrømme at jeg kan ha misforstått dete hele så totalt og så grundig. Og så leste jeg heller ikke boka til PC helt til slutt, heller.
Toggle Commented Jun 29, 2010 on Om viktigheten av å gi opp håpet at Mindfulness
Det er vel nesten som luft når du holder på å drukne: mens du er under vannet, er det å komme opp for å få luft noe veldig spesielt. Når du først er oppe, så er det å puste ikke noe spesielt. Eller kanskje noe mindre drastisk, som mat når du er sulten. Bortsett fra at du oppdager at du egentlig hadde luft hele tida ... noe sånt. :-)
Toggle Commented Jun 16, 2010 on Ingenting spesielt spesielt at Mindfulness
Det er et utsagn som peker en god vei, men som vel ikke må taes bokstavelig. For hva hvis tingen er oss selv? Ser vi virkelig oss selv som vi er?
Toggle Commented Jun 11, 2010 on On seeing at Mindfulness
I is now following Årstein Justnes
May 28, 2010
I is now following The Typepad Team
May 28, 2010