This is Erik Kuperus's Typepad Profile.
Join Typepad and start following Erik Kuperus's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
Erik Kuperus
Recent Activity
beter laat dan nooit. Van Harte!
Kwam toevallig deze foto's tegen. Wil toch nog even roepen dat we het erg leuk vonden om deze klus te doen voor jullie...
@ernst dank voor je bijdrage... hoe gaat het met jouw bedrijf? mijn punt is niet dat bureaus het niet goed doen, of dat we geen risico's mogen lopen... het punt is wel dat bijzondere tijden volgens mij vragen om creatieve gedachten. Maar goed, ook daarvoor kun je stellen take it or leave it... En ik hoop nog steeds op reacties vanuit het veld.
Toggle Commented May 12, 2009 on crisis en betalen at events.weblog
was een heel leuk gesprek, lekker alle kanten op, maar... met een rode draad... ik kan niet wachten om alles in gang te gooien... enne anna maria, dank dank dank.. was een leuke avond daar in Dalfsen. Ik heb je nog geroemd voor je heerlijke ontspannen benadering, dat zou een voorbeeld voor veel organiserende partijen moeten zijn, die alleen maar sturen op het vooraf bedachte draaiboek... en tja als dingen dan anders gaan, dan is dat dus fout.
1 reply
ik vind je eigenlijk altijd wel sympathiek.. maar, bedacht ik me net, als je eerst iemand kent en je gaat daarna een blog lezen dan projecteer je die persoon er natuurlijk altijd overheen.... grappig
1 reply
het leuke van opvoeden is dat ik mezelf beter ben gaan gedragen. Ik kwam er namelijk ook achter dat kinderen feitelijk alleen maar nadoen. Tja, dan moet je dus zorgen dat je zelf een beetje fatsoenlijk leeft... daarna is het ineens heel simpel. Leukste voorbeeld van kopieren; Luka zit naast me in de auto (4,5 jaar) ik vraag hem via de snelweg of binnendoor..? hij zegt snelweg. even later (we zitten nog op de n201) zegt hij; 'heee, schatje.. dit is niet de snelweg hooooor.' en dan vooral de intonatie van dat schatje. Geweldig....
1 reply
wat bizar, krijg net een aanvraag van ciska peters en denk.. ik ga eens een liedje van haar opzoeken, maar eerste een rondje blogs lezen... kom ik dit hier tegen... heel vaag.
1 reply
heee punk, ik had het nog niet gedaan, dus hierbij. Onwijs veel succes met je bedrijf. En natuurlijk je andere even belangrijke zaken... kindjes enzo. Blijf inspireren. tot snel. (keertje een borrel of een broodje?)
1 reply
hee Henk-jan. Check dit http://www.goeiemoogle.nl/index.html?moogle=http%3A%2F%2Fwww.punkmedia.nl te grappig!
1 reply
Yep Henk-Jan, ik zou toch zeggen de n95. paar superhandige functies. die voor jou nuttig kunnen zijn.. 5 megapixel cam (mocht je de grote jongen zijn vergeten) UMTS, (heeft de i-phone niet.. (die is trouwens wel veeeeel cooler) gps ingebouwd. (kan je foto's geotaggen en gelijk uploaden naar flickr.) bluetooth. dus nooit meer problemen met carkits. (eventueel toetsenbordje erbij) maar vooral heeeeel veel sneller en stabieler dan alle windows mobile apparaten die ik ooit de mijne mocht noemen
1 reply
fijn om te zien hoe je omgaat met die kleine, hoe je ervan geniet, en ermee omgaat. Ik sluit me aan bij Anna-maria, het wordt steeds mooier. En maak mentale foto;s van die momenten. Als Luka (mijn zoontje, inmiddels 4) ooit naar me toekomt met vervelend pubergedrag, dan denk ik gewoon aan hoe hij ooit rustig werdt door aan mijn vinger te sabbelen... Kids,tsss ooit komt Kiki naar je toe en vertelt ze je iets wat je nog niet wist... ;-) ze zijn fantastisch. en Kiki is prachtig.
1 reply
nou HJ ik ben er, kire123 dus... ik ben benieuwd, snap er vooraslnog niks van.
1 reply
tja, second life... ik moet het nog maar zien, heb in mijn first life al tijd te kort. enne, duran duran live in second life is nog minder live dan een liveclip... ofzo. Enfin, het leukste verhaal over second life tot nog toe.. http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/047155.html (bewijst tevens dat er wel vrouwen met humor zijn ;-)
1 reply
ik kan je een nespresso apparaat heel erg aan bevelen, prima koffie, lekker veel smaakjes en geen dure maalinstalaties die steeds kapot gaan.. (heb ik allemaal al meegemaakt.)
1 reply
hi die ho. ik blog nog... was alleen ff in Beijing en had geen zin om daar achter een pc te gaan zitten.... En, over die Apple... tja, leuk die I-phone, maar toch. Ik heb ook een touchscreen. Enfin, ik denk dat als je eenmaal voor Apple kiest, je daar snel van gaat houden. Mooi is het zeker. Niet altijd even handig (syncen is een drama) maar goed. Steve Jobs is wel een handige gast.
1 reply
leuk... heb jij die foto gemaakt? erg goede pic namelijk....
1 reply
het zit blijkbaar niet zo in het systeem van mensen... dat de angst regeert geloof ik gelijk, helaas niet alleen in de evenmentenbranche, maar dat geheel terzijde.... hoe dan ook, ik blijf meedoen. dit is namelijk niet alleen de toekomst.. dit is nu. we moeten ook snel eens die afspraak maken om een avond vrijuit te bomen.. succes.. dus..
1 reply
van wie is die veel te dure, maar o zo mooie david lachapelle daar op tafel... zat Simon daar in te bladeren misschien?
1 reply
mooooi, dank voor kippevel op de zondagmorgen
1 reply
Henk-Jan, man met de lens.. wel grappig, dat ik al weer een hele tijd geleden via dit log bij de ode uitkwam. En inderdaad angst is een hele slechte raadgever. bedankt voor het spoor. hopelijk brengt het meer plezier.
1 reply