This is Gert Kracht's Typepad Profile.
Join Typepad and start following Gert Kracht's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
Gert Kracht
Recent Activity
Fijn om te zien dat je zo tevreden bent met de 5DmkII, terwijl je in eerste instantie een heel andere kant op wilde: een Canon XH-A1 met een 35mm adapter. HD-DSLR video heeft een hele mooie toekomst.
1 reply
Ik denk dat zulke gesprekken in kleine en grote bedrijven moeten plaats vinden. Veel mensen zitten niet op hun plek en dat werkt absoluut niet productief. Ik gaf het laatst al eens aan op een werkoverleg: 'Ga praten met die (niet goed functionerende) groep mensen. Geef aan wat er van ze wordt verwacht, maar vraag tegelijk ook of ze het LEUK vinden om mee te werken om die doelen te bereiken. Als een persoon niet goed in zijn vel zit wordt het niets. Bedrijven moet mensen inhuren die het werk graag willen doen en door zichzelf te blijven. Gewoon doen waar ze goed in zijn. Dat is super belangrijk. Dat kan voor velen betekenen dat ze op zoek moeten gaan naar een nieuwe uitdaging. Super eng! Maar tegelijk zeer bevredigend als ze wel hun plek vinden. Goed om te zien dat ze je waarderen. Succes! Ik blijf je volgen.
1 reply
Wat een ontzettend heftig verhaal, maar wat ontzettend goed dat Esther en jij hebben doorgezet. Sam leeft en ik hoop van harte dat jullie nooit meer zo'n naar verhaal hoeven mee te maken. Simon, je had de moed om het verhaal op te schrijven en publiek te maken. Je had er ook twijfels over, maar ik denk dat het jullie zal helpen, kijk maar naar de prachtige reacties die je al hebt gekregen. Praat erover, met elkaar, met anderen en zeker ook (zo vaak het maar nodig is) met Sam. Ik wens jullie een gezond en voorspoedig 2010, 2011, 2012, 2013, 2014...(enz) Gert P.S. Sam? Af en toe pappa en mamma een FLINKE knuffel geven. Da's heel goed voor ze.
1 reply
Gert Kracht is now following The Typepad Team
Jan 3, 2010