This is Petersh's Typepad Profile.
Join Typepad and start following Petersh's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
Petersh
Recent Activity
Tak for en dejlig barfodstur, Birthe! :-) Jeg glæder mig til, at det bliver lidt varmere, så jeg også tør lufte mine tæer.
Nåeh, din stakkel. Jeg kunne dog godt have undværet billedet af din fod, hvis du havde givet mig tid til at svare for mig selv. :D
Hvad ligner det at planlægge et løb i juleferien, mens jeg løber rundt i 28 graders varme på Cuba? :-P
Toggle Commented Nov 26, 2012 on 2 x 10 km at Barfodsløb
Hvor er de fine, dine nye Leuano'er. Og røde. Total yndlingsminimalisskofarve dette efterår! :D
Toggle Commented Oct 28, 2012 on Himmelbjergløbet '12. at Barfodsløb
Tak for turen, Birthe. Jeg er virkelig glad for, at jeg mødte dig igen, da jeg havde det allerhårdest. Sikke en fantastisk dag og sikke en møgrute (altså på den fede måde). Stinker der også af kolort hjemme hos dig? :-)
Toggle Commented Oct 7, 2012 on Cola og kolort. at Barfodsløb
Og her troede jeg, at jeg postede vamle billeder på min blog? Not! :D Nej, spøg til side - hvor fedt at du er blevet fodfikset! (80 kroner? Det er jo sindssygt). Jeg har også (som fuldskoløber) døjet med forfodsnedfald, men efter at mine fødder er blevet styrket af mit barfodshalløj og fladskosditto, mærker jeg intet til det. Vi ses i morgen! Med pandelampe? :-)
Toggle Commented Oct 2, 2012 on Hvad der hændte hos foddamen.. at Barfodsløb
Det bliver høj solskin og tørvejr på søndag - så Leguano'erne er sikkert fine. Indtil da har du altså bare at passe på dig selv! :-)
Toggle Commented Oct 1, 2012 on Min stakkels tå.. at Barfodsløb
Hej Birthe Det realityshow vil jeg se (i hvert fald første afsnit)! :D Jeg er glad for at læse, at du tager mine formaninger og råd alvorligt. Fremover. ;-) Hilsen Peter PS: Næste gang mødrene drager på skovtur vil jeg altså med!
Toggle Commented Sep 5, 2012 on Mødre på vildspor. at Barfodsløb
Det kunne nu være meget hyggeligt. Meeeeen jeg er heldigvis ikke lige så vanvittig som dig, Birthe. ;-)
Toggle Commented Sep 4, 2012 on Højtravende planer.. at Barfodsløb
Ja. Du er vanvittig. Ja. Du kan sagtens. Ja. Jeg føler mig fristet til at løbe. :D
Toggle Commented Sep 4, 2012 on Højtravende planer.. at Barfodsløb
Held og lykke, medstrøm, medvind og tjeppe fødder! :-)
Toggle Commented Aug 25, 2012 on Swim-Bike-Run at Barfodsløb
Mystisk. Du er ikke den første, jeg hører om, som får kommentarer til at forsvinde på min blog. Du må huske at kopiere dem, så du kan sende dem på Facebook i stedet - jeg vil da nødigt snydes for dine lange, smukke og intelligente kommentarer! :D Selvfølgelig kan vi da finde hinanden til Marselisløbet - vi skal bare kigge efter en med bare fødder. :D Jo, jeg løber på bare fødder. Det kommer nok til at gå langsomt, for ruten er ikke specielt barfodsvenlig. Grus (i forskellige sværhedsgrader), masser af stigninger og nedløb samt lidt asfalt. Til gengæld er vi garanteret masser af opmærksomhed. Vi kan evt. prøveløbe ruten (eller en del af den) inden løbet, hvis du har lyst til at slå et smut forbi Århus, så du selv kan vurdere, om du vil være mest tryg med VFF i bæltet? Hilsen Peter :-)
Toggle Commented Aug 13, 2012 on Nye trail-eventyr at Barfodsløb
Da du skrev, at du havde løbet langt i går, tænkte jeg, at det da vist snart var på tide med et nyt blogindlæg fra din hånd. Da jeg selv er lidt halvdoven bag tastaturet for tiden, undlod jeg at opfordre dig til det - men så er det jo ikke mindre dejligt at stå op til et nyt indlæg fra dig! Keep 'em coming! :-)
Toggle Commented Aug 12, 2012 on Nye trail-eventyr at Barfodsløb
Selvfølgelig skal du med til næste år, Birthe! Jeg formoder, at det bliver på årets korteste nat, men nu må vi se...
Toggle Commented Jun 27, 2012 on Før en vis herre får sko på.. at Barfodsløb
Tak - det gik. Jeg har skrevet en lille beretning i min blog, og Jesper har skrevet om det på vores holds hjemmeside: http://www.aarhus2000.dk/index.php/grupper/eriks-hold/150-coast-to-coast-2012 Det var en stor, kæmpestor oplevelse, som du ikke må snyde dig selv for!
Toggle Commented Jun 25, 2012 on Før en vis herre får sko på.. at Barfodsløb
Jeg glæder mig i øvrigt til at læse artiklen! :-)
Toggle Commented Jun 24, 2012 on Før en vis herre får sko på.. at Barfodsløb
Pyha, jeg bliver da helt træt ved tanken om at skulle så tidligt op. Måske fordi jeg selv fik lov til at være temmelig længe oppe i fredags... ;-)
Toggle Commented Jun 24, 2012 on Før en vis herre får sko på.. at Barfodsløb
Øv, hvor ville jeg gerne have været med! :-)
Toggle Commented Jun 20, 2012 on Trailløb - det nye sort. at Barfodsløb
Øv, det er da træls. Giv dig selv lidt ro. Du skal jo være frisk, så du kan være tourguide næste weekend. :-)
Toggle Commented May 30, 2012 on Færdig.. at Barfodsløb
Ja, det er da bare så skønt at kunne smide skoene igen uden at tænke på et træningsprogram, der skal overholdes. Og vejret er jo perfekt til den slags i disse dage. Jeg glæder mig helt vildt til at lufte tæerne på din hjemmebane, og det kan være, jeg lokker min kone (Anette) med i sine Fivefingers. Hilsen Peter :-)
Toggle Commented May 24, 2012 on Ren barfods.. at Barfodsløb
Vaseline er det mange bruger. Jeg kan ikke selv forlige mig med shorts eller tights, der giver slidsår, så jeg holder mig til de modeller og mærker, jeg har gode erfaringer med. For mig virker både Fusions tights og shorts. Andre mærker giver mig slidgener i skridtet (ingen fotodokumentation her fra heller!). Jeg løb Himmelbjergløbet forrige år - måske skulle jeg gentage succesen igen i år? Jeg har en anden aftale den weekend, hvor du løber etapeløb - det ville ellers være fedt at gense området ved Vrads i bare fødder! :-) Hilsen Peter :-)
Toggle Commented May 19, 2012 on Hvad så nu? at Barfodsløb
Tak for den gode beskrivelse - ikke mindst af den sidste halvdel, som jeg ikke fik med. Her kunne jeg vist lære noget af din måde at gribe løbet an på. Jeg glæder mig allerede til en tur i bare fødder i dit nabolag. Hvis det er muligt, vil jeg gerne bestille lidt flere plusgrader, end vi havde i går. :-) Hvad der det for et løb, du skal løbe i juni? Hilsen Peter Pjuskepels :D
Toggle Commented May 18, 2012 on Natursti Marathon 2012 at Barfodsløb
Hvor er jeg bare glad for, at du fik en god maratondebut, Birthe. Men det var jeg nu heller ikke et sekund i tvivl om, da jeg så, hvor overskudsagtig du så du, da jeg hoppede fra ved de 22 kilometer. (Det er jeg i øvrigt glad for, at jeg gjorde, for jeg må vist erkende, at kroppen ikke var helt klar oven på mit Hamburg-forsøg. Jeg er færdig med at løbe maraton i den næste lange tid. Nu skal jeg bare nyde at løbe for sjov og i bare fødder). Du må gerne hvile på dine velfortjente laurbær. Du er for sej. Jeg er fan! :-)
Toggle Commented May 18, 2012 on 42,195 km at Barfodsløb
Hej Birthe Jeg fik også en vabel på min hæl, første gang jeg løb i mine SeeYa. Heldigvis sker det ikke længere, og jeg har løbet mine langture i dem uden problemer. Jeg håber, at de (eller du) bare lige skal løbes til. ;-) Er det ikke skønt med nedtrapning? For mit vedkommende optrappes nervøsiteten dog samtidig, så jeg glæder mig til at have overstået mit lille projekt i Hamburg på søndag. Hilsen Peter
Nej, som barfodsløber må man aldrig gå ned på for få løbesko! Godt at du er ved at lære det... :D Og tillykke med kilometerrekorden!
Toggle Commented Apr 3, 2012 on Koldt, men smukt. at Barfodsløb