This is pypa's Typepad Profile.
Join Typepad and start following pypa's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
pypa
s0mewhere 0nly we kn0w! =]
Interests: hee.. m0ney! is all i need and once i have tons of money! hahhaha. then i will accomplish all my interest! n__n
Recent Activity
okay sangat lama bukan, saya tidak mengupdate blog blog yang terbiar usang ini. well. aku adalah agak busy dengan rutin harian aku yang baru jugak bermula. new sem, new subject. thank god, takda yang nak SE or repeat. pheww. alhamdulillah, ku panjat kesyukuran ke atas Mu. :)) sekarang sudah sem 6, subject okay nampak sudah taring mula nak tough. kami sudah di gembar gemburkan dengan final project. honestly dalam kepala otak aku, langsung takda idea. ngeri bukan, entah la sapa nak ambik aku sebagai partner projek, aku pun taktau ada ke tak orang nak berpartner dengan aku. result was okay... Continue reading
Posted Mar 11, 2011 at pypa's blog
ngeee yeaah. still awake. and i probably should off now since i want to prepare breakfast this morning but i dont know whether i can get up or not . pleaseee ! HAHA bodoh. its up to me bah tu mau bangun or tida kan. but ohh myy myy. tomorrow is fridayy :D weehee okayy lupa nak cerita pasal kesinambungan cerita alkisah saya stranded dekat klia for adalah berjam jam jugak kan. fffffuuuuu okay and then finally masa yang ditunggu tiba jugak and took off lambat sikit, and firefly sumpah buruk okay. HAHA i mean first the stewardess, oh my... Continue reading
Posted Feb 24, 2011 at pypa's blog
okay sekarang gua sumpah tengah panas lagi stress lagi sedih okay. i dont know whats on my mind that time, padahal berkali kali juga gua check and yang bodohnya gua boleh tidak perasan. okay im gonna kill myself right now! seriously i try to not to think about it, and when i did then teringat balik, sumpah stress sedih nak memaki hamun segala galanyaa.. omg ! my lil bro congratz ! we just did same thing ! heeeee astagaaa kesiannya my dad, fikir2 balik tida mau balik pun ada jugak T_T dari harga murah then jadi mahal super hanjeng !... Continue reading
Posted Feb 22, 2011 at pypa's blog
well my first day punya plan seperti biasalah saya plan sememangnya tidak akan berjalan mengikut plan. HAHAHA. had brunch all alone and ow yeah i feel really damn good after doin the house work. :) :) okay so hari ini saya nak memberitahu bahawa saya mempunyai list movie yang saya sumpah mau tengok okay :D - the mechanics -black swan -burlesque -no string attached yeay ! :D :D :D :D okay the mechanics disebabkan ada abang transporter yang sememangnya aku rasa hot sejak dari dulu lagi. heeehee the black swan sebab natalie portman! and yeah i think that is great... Continue reading
Posted Feb 16, 2011 at pypa's blog
HAHA sorry title based from the song currently playing in my mp3 :) dude, im telling yaaa. that IM FAILED TO BE A GOOD WIFE. T__________T yeahhh! well actually, tomorrow i got plan for myself. i wanna wake up early in the morning,making breakfast for myself, cleaning the house and blaa blaa blahh. well, a routine that a housewife usually do la i guess. :) and then, i am super eager and try to sleep early la since i have to wake up early in the morning kan. well let see. off everything at 12.30 i guess? or before that... Continue reading
Posted Feb 15, 2011 at pypa's blog
yeah. baru sahaja siap mengemas rumah. best ! i feel soooo satisfied now! nampak lagi okay la bah i mean rumah saya tuu. sudah lah tinggal all alone. and fyi legenda sumpah panas. c tony pun terdiam2 dalam cage dia. hihi ohmy ! good news people! oh fark. saya lupa apa mau d cakap. shit kima! astagaa whats wrong with my kapla otak? damn!............................................................................................ okay great. yeay ! finally itu train berfungsi sudah ! omg omg ! seriously! mau naik train!! omg ! boleh ka tu ar if saya sampai d kk then ill take train and goin back by... Continue reading
Posted Feb 14, 2011 at pypa's blog
heehe yea just now kitaorang jadi attention seeker sekejap. HAHA sumpah malu sekejap but then it was fun. seriously fun. yea nigga! kitaorang jadi nigga kejap. yeaps. nigga okay. pasang lagu kuat tapi we're different nigga babe! HAHA grenade-bruno mars kitaorang karoke tadi. HAHAHAH and okay macam choir but seriously it was fun. semua orang yang jalan kaki tu pandang okay and i was lantak lah. i dont care! best jugak kan nyanyi lagu grenade tu ramai ramai and people was looking at us. well attention seeker. i sound so bad right. i dont care. and then dirty bit! the... Continue reading
Posted Feb 7, 2011 at pypa's blog
yeah here i am. still awake. just got back from lepaking sekejap bersama ammar redza then meet boobies! gahhhh i miss her ! then lepak kat mcD berborak gila gila. gelak macam sial. cerita 18SG bersama sama. and then time otw balik tu yang sumpah wtf wtf! adalah segerombolan anjing kerajaan u know what i mean kan. sumpah macam sial. bastard. motherfucker! waitt.. this is what i hate when i ate chicken mcduluxe with coke. my stomach will sakit sumpah macam sial and menyebabkan peratusan memaki aku semakin meningkat. wtf ! sakit perot bodoooohh ! haiyaa. and then sambung balik... Continue reading
Posted Feb 6, 2011 at pypa's blog
Image
heee sendirian lagi. T_Ttapi its okay lah tu. saya boleh !yeah sudah pasti boleh !hari ini aku takde lah buat ape2. aiseyy yeye je takde buat ape2 kan. semalam tong tong chang, duit angpau tade. tapi kitaorg bagi angpau. heee why?melantak carls jr ! wahh sedap woo ! :D akhirnya dapat juga apa yang diidam2 selama niy kan :D c lele bah itu yang mau . aku pun tumpang sekaki jugak since teringin lak makan fries dia. sedap wo ! :D nah sikit pic tuk tatapan korang sementara aku ne jobless. HAHAHAHHAHAH yezzaa itu dia carls jr punya fries. angan2... Continue reading
Posted Feb 4, 2011 at pypa's blog
Image
ngee hello everyone !blog aku muka baru.. heeeomg! omg! sangat banyak okay my story yang mau dishare ni sama kamu. tapi blogspot ne aku nda arif sangat bah. thats why. duhh =..= well this is my new look also :D i know im looking soo fucking retarded kan :D its okayy ^.^' muka muka ke broga hills yang tak dapat nak tengok sunrise ! HAHAHAHA okayy. thats all for tonight. nak mandi. nak bershishaa. :D wee~ much love, pypachan :D Continue reading
Posted Feb 2, 2011 at pypa's blog
happy new year people. rasanya masih belum terlambat untuk aku mengucapkannya. staggggaaa sumpah weh lama kan tak update. :)sorry sorrysungguh banyak perkara yang berlaku sepanjang sebelum dan selepas tahun baru ;)tapi apa apa pun wishlist untuk 2011 sememangnya banyak dan semestinya aku belum list lagi. uknow why? omg ! sumpah this short sem betul betul mencabar gua. or maybe aku yang pemalas. aku perasan disitu.perasan bahawa sikap last minute aku sekarang ini semakin menjadi jadi. =.=assignment bmt mengajar aku supaya tidak membuat sesuatu kerja last minute. sumpah hanya aku merasakan stress yang terlampau lampau sepanjang proses aku menyiapkan assignment bmt.... Continue reading
Posted Jan 7, 2011 at pypa's blog
lol . i dont really do this. but since my fren from plkn dia bilang specially. so yeah ! random survey !! RULES:1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle. 2. For each question, press the next button to get your answer. 3. You must write that song name down no matter how silly it sounds. 4. Tag 5 friends... 5. Everyone tagged has to do the same thing. 6. Have Fun SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY? with love- hilary duff i dont mind you telling me... HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF the apl song- black... Continue reading
Posted Dec 31, 2010 at pypa's blog
perghh. gua cakap sama lu. memang kena lah last malam niy. haha ne yang aku nak buat dari semalam. tapi tak dapat disebabkan atas sebab sebab yang tidak dapat dielakkan. wah perasan ka malar update seja kan. sorry lah if post saya ini menganggu ketenteraman kamu semua. tapi sumpah aku nak share dengan kamu. wahh. baru seja siap mandi after chatting2 dengan c nini. disuruh jangan ketawa sebab dia kalah bet main car town. kuang3 tapi sumpah time tuh pertukaran muka color akibat menahan ketawa . HAHAHA kesihan lain kali main lagi ;) and now. saya sedang menghayati permandangan penang... Continue reading
Posted Dec 20, 2010 at pypa's blog
fulamaaakk. sumpah sejuk kat sini. sini mana ? HAHAHA sini la bah. percutian aku so far okay lah. tadi pergi batu ferringhi. betul ke spelling ? but takde lah benda yang comel2 yang aku dapat nak beli. huuuu. makan laksa penang, rojak buah, meehun sup. haha okay lah menyebabkan perut aku kembung2 macam ikan kembung. tapi sumpah shit, u know why ? perut aku pndai tetiba sakit. punyaaa lah shit. urghhhh. haishh erm pic akan diupload soon. heee. takde yang special pon since tepon pun murahan, teda bah aku camera mahal tuh. heee. chup chup. prosperity burger memang lah sedap.... Continue reading
Posted Dec 20, 2010 at pypa's blog
penang ? hurm entah lah. susah nak cakap but seriously this was my first being like this. feelsicklikehell.urgh sumpah saya tidak suka ini perasaan. banyak betul perasaan dia. perasaan ingin muntah, perut tidak selesa, mengantuk yang terlampau, mood hampir hilang. huhh perjalanan ke penang aku habiskan dengan membuta. yeah. semalam tak cukup tido, konon tak nak tido tapi last2 tido jugak kan. haha and msg pun terbiar tak direply. cerita selalu saja gantung. its okay. record for that day. paling lama wo texting. haha i mean dalam beberapa tahun ini. okay and then tengah2 best tido, tiba2 perut aku diserang... Continue reading
Posted Dec 19, 2010 at pypa's blog
seriously idk nak bagi title apa. mesti apa problem nak bagi title. haishh. okay chill chill. skrang ne 1st time aku makan menghadap orang. bahaha bukan apa. just taknak dorang tgk aku punya lappy,dengan itu aku makan menghadap orang and dorang just nampak aku and lappy aku yang comel ini. auuuchh <3 perasan di waktu tengahari. :) sekarang ini berada di salah satu McD yang terdapat di Malaysia. haha dengan berbekalkan ragam orang yang tengah makan, aku melepak sekejap since makcik aku habis keja at 3 and baru boleh ambik aku. so why dont u have ur lunch while waiting... Continue reading
Posted Dec 17, 2010 at pypa's blog
teehee I know I know. lama tidak update kan ? ohh gosh. so many things running in my head and I just cant decide which one should be done first. :) chill fifa. take your time to relax. but chup chup ! u know what ? 1 thing I realized about myself. Im getting lazy. Yeah day by day and omg this is totally not a good thing. I have to change it otherwise im gonna be miserable in the future. Take note for yourself : all is well. Keep saying that all is well and please change your mood... Continue reading
Posted Dec 16, 2010 at pypa's blog
im pretty sure that tomorrow will be boring day since i got no class. i got nothing to do and yeah. here some things that i wanna do for get rid the boring word from keep disaying by me. wakakaka seriously english terabur. HAHAHAHA - wake up and good morning people ;) (semestinya lah kan, if x bangun confirm lah mampos ke apa ke) - clean up my room and my house :) - download some new song. or maybe old song ? - update my mp3 songs. lama sudah tidak update. - wash all my clothes. =.,=! i have... Continue reading
Posted Dec 10, 2010 at pypa's blog
heee. yeah selamat hari jumaat. happy friday ! and i loike friday. hari ini class at 8 to 10 seja. and kami mau p minta resit bah d CCD tapi urgh ada calypso owh sana . hati hati jak kamu ah. how i loathe c calypso tuh. geeeez nanti nanti jak lah minta itu resit ptptn and financial planing tuh. teda pun nda pa bah tuh. aisey. nda lah akan diambil tapi nanti lah. erm sekarang tengah free free and kesian bah dengan ada satu my fren ne. keep holding on and be strong jak lah ah gurl. theres nothin... Continue reading
Posted Dec 10, 2010 at pypa's blog
Image
!heeehe title tuh kan i saw from lele's bag bah ito. ngeeee dia berdepan dengan saya nih and i dont have any fucking idea mau bagi apa title and end up bagi title itu. :) teka teka where i at now ? d negeri 9! yeah selamat kembali ! duhh mari saya kongsi pengalaman menaiki kapal terbang mh 2663, captain (erm entah lah sapa nama dia). well saya and lydia tidak dapat duduk bersama since saya agak lambat sampai d airport =.,=! saya duduk d 22E manakala lydia 23E. damn ! tersepit between the stranger really makes me feel mau... Continue reading
Posted Dec 8, 2010 at pypa's blog
cuti dah nak habis. yaa itu dia. menghabiskan sisa sisa cuti aku yang sudah mau habis and i think too much about something actually which mean affected my daily life routine. huuuu i cant stop thinking about that. damn :\\ sem baru which mean short sem and to be honest. saya benci short sem sebab i think short sem ne u have to double your effort to get good result. adakah aku seorang sahaja yang mengalaminya or orang lain pun agak bersetuju dengan aku ?:) theres nothing much to say. actually alot :\ haha for hari itu. yeah sesiapa yang... Continue reading
Posted Dec 2, 2010 at pypa's blog
damn ! yeah aku rasa aku nak ketawa hambur sana sini sorang sorang, guling guling gelak. sungguh ! so damn lucu woo. 1st thing 1st aku baru tahu yang aku ni super perasan. damn! omg omg ! sumpah aku tengah senyum2 depan lappy right now.apa neraka aku pikir yang dia suka aku? arghh sungguh perasan and yeah itu tidak bagos. apa yang aku fkir ya? tapi terima kasih sebab bagi aku feeling ini and sesungguhnya aku sedar bahawa hubungan jarak jauh akan tidak berjaya dan selalu tidak berjaya and kata kata ini sangat di setujui oleh c cheling. heeehe sangat... Continue reading
Posted Nov 14, 2010 at pypa's blog
haha apa lah nasib badan. yeah nampaknya hanya aku and my close friend seja lah yang akan bersama sama . nda pa. lets rock the day honey ! haha memang aku ditakdirkan sama2 dengan dia kali ne kan. kiranya mcm banyak kali lah jugak kan, end up we doing this that just two of us. punya lah sedihh~ huwaaaa nda pa itu. chill kau. hahaha sekarang ne pun cm malas malas suda mo hoping too much. sebab kan nanti diri sendiri jugak yang parah tu, so conclusion dia. nda payah lah hope too much ahh. heehehe erm and yeah so... Continue reading
Posted Nov 9, 2010 at pypa's blog