This is EatingMuffins's Typepad Profile.
Join Typepad and start following EatingMuffins's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
EatingMuffins
Recent Activity
Sanotaanko nyt vaikka näin, että suunnitelmat ja toteutus on mahdollisesti aivan eri asia. Kun tuossa viime vuonna kävin Dublinissa maailmanconissa ja Lontoossa Easteconissa, niin en minä siellä nauttinut olostani ollenkaan niin paljon kuin jossain Västeråsin Sweconissa. Åcon menee aivan omalle kiertoradalleen mukavuuden kannalta, Fantasticon oli todella mukava yllätys ja vaikka Finncon ei tänä vuonna ollut omalta kohdaltani aivan niin supermagee kuin olin toivonut, niin silti se pesi nuo lontoonkieliset paikat 6-0. Jaksaminen on välillä aika haussa. Siksi joku hotellicon on siitä kiva, että pääsee aina omaan huoneeseen keräämään ajatuksiaan ja rauhoittumaan, kun ei vaan jaksa sosiaalisuutta tai kaikkea muuta sellaista. Easterconissa tuppasi hotellihuone maistumaan välillä enemmän kuin hyvin. Tosiasiahan on, että minä en halua erakoitua tai olla olematta ihmisten kanssa tekemisissä, mutta näinä päivinä sitä vanha jaksaa llättävän niukasti. Lusikoita täytyisi saada jostain lisää.
Stunningly, Casa Tali also received a Tähtivaeltaja. Sari's contribution copy. Not my subscribed one. I'm guessing I can read her copy in the meanwhile.
Good to have been of assistance. I fully recommend the entire album (and their other recordings as well). Reinterpreted with love and brought to this day without going too far off from the original sounds. You'll get there. We'll get there. It will be OK in the end. That last.fm list looks very you. :)
Tack tack!
Toggle Commented Dec 21, 2017 on L at Eating Muffins in an Agitated Manner
Tack. I expect this to get better, but I'm seriously taking this very easy and not doing anything that isn't first and foremost fun. No fixed timetable or schedule in sight, just breathing in and out. As to a new hobby. Perhaps, if it is fun. :) Two more weeks. Then I'll be officially L.
Selvä pyy, Collins ja Rothfuss seuraavana jonossa :-)
EatingMuffins is now following The Typepad Team
Mar 15, 2010