This is svante's Typepad Profile.
Join Typepad and start following svante's activity
Join Now!
Already a member? Sign In
svante
Recent Activity
Han beskrev metoder där han gick in och ersatte klasser och moduler med egna varianter som hade förutsägbar output. Om man inte gjort det innan lär man sig åtminstone en del om hur språket hänger samman. Jag tolkade det som att han menar att man alltid är lärorikt att montera ned saker i någon mån för att sedan bygga ihop dem igen.
Toggle Commented Jun 20, 2011 on Rapport från Nordic Ruby 2011 at Fibrer
1 reply
Lite på samma sätt som när man (enhets-)testar existerande kod med testramverk. Han identifierar enheter av koden som utför olika uppgifter och undersöker sedan koden genom att ändra omkringliggande kod med stub-liknande metoder för att se hur koden reagerar i olika situationer. Han hävdar att man både lär sig både mer om Ruby och koden när man testar på det viset. Dessutom är det kul, säger han, även om jag har lite svårt att veta när han menar allvar och inte.
Toggle Commented Jun 20, 2011 on Rapport från Nordic Ruby 2011 at Fibrer
1 reply
Det som är bra med boken är att den presenterar "De bra delarna" ur Javascript som ett komplett språk. Han menar att det som inte står i boken är inte värt att veta, snarare tvärtom. Jag rekommenderar att läsa den och följa dess förslag så långt det går.
Toggle Commented Feb 5, 2010 on Tips för att lära sig Javascript at Fibrer
1 reply
Det är dock fel Crozes-Hermitage på bilden. Den riktiga ser ut så här.
Toggle Commented Oct 12, 2009 on Vintips i oktober [Vinpravda] at Spishäng
1 reply
Jag har faktiskt inte vågat testa ännu, men jag hittade vinsten i butik (Ica Maxi) till slut, så nu har jag allt jag behöver för att göra den efter alla konstens regler. Så här efter jag hunnit tänka på saken tror jag att jag skulle utelämna vinsten och chansa istället för att ta vinäger om jag inte hade tillgång till vinsten.
Toggle Commented Sep 1, 2009 on Stenar från vin? at Spishäng
1 reply
Really cool stuff. Excellent work.
Toggle Commented Apr 16, 2008 on Twitter Search at Summize Blog